Közlekedés

Gyalogos forgalom: A Nokia Skypark a Corvin-negyed metró megállótól és a 4/6-os villamos megállótól gyalogosan 5 percre érhető el.

A metróból felérkezve a Corvin mozi mögött található Corvin Plazan megyünk végig a Plaza kijáratáig, majd a Corvin Sétányon keresztül érkezünk a Nokia Skyparkhoz. Ha a Klinikák metró megállónál jövünk ki a metróból, akkor a Szigony utcán egyenesen át érkezünk a Nokia Skypark-hoz.

A Baross utcánál található 9, 909É buszok és a 83 troli megállói gyalogosan könnyen elérhetőek az irodaháztól.

gyalogos-kozlekedes

Autós forgalom: 

A Kálvin tér felől az Üllői úton haladunk, a Ferenc körúti kereszteződésnél balra fordulunk a József körútra, majd jobbra a Práter utcába. A Práter utcán egyenesen haladunk végig a Nokia székházig.

Ha a Petőfi híd felől jövünk autóval a Ferenc körúton haladva, a kereszteződést elhagyva az első utcánál, a Práter utcánál jobbra kanyarodunk és egyenesen haladunk a Nokia székházig.

Ha a Klinikák felől érkezünk autóval az Üllői úton haladunk a Ferenc körúti kereszteződésig, onnan jobbra fordulva a körúton haladunk az első jobbos utcáig, ott rákanyarodunk a Práter utcára és egyenesen haladunk a Nokia székházig.

Ha a Futó utcán jövünk és onnan szeretnénk eljutni a Nokia székházhoz, akkor ki kell mennünk az Üllői útra, elindulni a Nagyvárad tér felé, majd a következő balos utcánál a Nagytemplom utcánál befordulni, majd onnan ráfordulni a Tömő utcára. A Tömő utcán haladunk, majd a Bókai utcára balra lekanyarodunk és eljutunk a Nokia székházig.

autos-kozlekedes